Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2592 Ponyakoga tryabva da stanete i da kajete Sbogom

Бог каза:

Безграничността е Нашето естествено състояние. Ние, вие и Аз, копнеем за безграничност. Разбира се, Аз не копнея за нея, защото Аз съм Това. Все пак толкова противоположен е животът на Земята, че вие, които сте направени от прекрасна безграничност, трябва да определяте граници. Не само че се изправяте пред граници в живота, които не искате, вие също трябва понякога и да определяте граници, които не искате. Какво противоречие е Човешкият живот. Безграничността е вашата цел, и все пак вие трябва да определяте граници. Има линии, които не можете да прескочите и има линии, които вие трябва да определите, където никой друг не може да престъпва. Вие не искате да бързате да се обиждате и все пак не позволявайте на някого да тъпче отгоре ви.

Вие не можете да разрешите всяка ситуация на Земята. Не можете винаги да предотвратявате. До толкова до колкото вие и Аз желаем мир, добра воля, всякаква хармония, понякога за вас е необходимо да си вървите, не разгневени, не разстроени, но просто да си тръгнете. В пределността на мига, вие знаете кога е време да напуснете. Партито свърши. Вместо да влизате в пререкания, просто си тръгнете. Не трябва да оставате в една неудачна ситуация до горчивия край.

Никой не обича да прекъсва минали връзки и все пак кой иска да продължи в дисхармония? Отдали сте на една връзка най-доброто от себе си и сега тя е пред своя край. Не трябва да чакате, докато тя се разпадне, или докато някой друг я прекрати. Понякога вие я прекратявате. Аз съм целият за мир, но не за слаби преструвки.

Вие се изправяте лице в лице с чувствата си и вие се изправяте пред това, че независимо от всички добри намерения, нещо не работи в ничия полза. Цената, която плащате за продължението е твърде висока. Има линия, отвъд която вие няма да продължите. Не от инат, а от честност.

Тръгнете от позицията на добрата воля, и все пак когато една ситуация е фалшива, признайте го пред себе си.

Някои връзки приключват без даже да разберете, докато не осъзнаете, че вие и вашият приятел не сте разговаряли от дълго време. Понякога вие съзнателно затваряте врата, зад която няма да преминете. Не е от полза за вас или за другиго да симулирате един съюз, който вече не съществува. Съюзът се е разтворил. Съюзът може би се е превърнал в невъоръжен конфликт и сега вие казвате „Адио”.

Непременно търсете хармония, и, в същото време, признайте къде се намирате според стандартите на Човешкия живот. Вие вече няма да прахосвате енергия. Вие няма да се преструвате, че една връзка не е приключила. Имали сте желание за дълга и плодотворна връзка, но когато плодът е изсъхнал в кухнята, вие не се преструвате, че още виси на дървото.

И така вие признавате това, което вече е и не пречите на това, което вече е видно. Денят свърши.

Понякога един работодател трябва да освободи някого, не с гняв, но с признанието, че да се продължава не е от полза. Вие искате да бъдете благосклонни, но когато една ситуация е приключила, благосклонно е за вас да признаете завършека и че е благосклонно от ваша страна да го утвърдите. Да сте добри не означава да търпите онова, което вече не служи. Има честни сбогувания. Има моменти, когато трябва да станете и да кажете „Достатъчно”.

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2007

Превод: Ваня Тонева