Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2591 Prosto da Badesh na Zemyata

Бог каза:

Мисля, че днес просто ще ви Се усмихна и ще Се наслаждавам на чудесното Си творение. Днес вие и Аз – Ние просто ще се пошляем, където Се шляем. Няма нищо, което трява да постигнем днес. Всичко, което трябва да правим е да бъдем и да бъдем в компанията си един на друг. Ние се държим за ръце и се разхождаме днес. Няма значение къде. Нямаме работа, за която да се грижим, няма уроци за научаване. Нямаме нищо за правене, освен да посочваме гледките. Можем да оокаме и ахкаме.

Няма нищо, което да е спешно. Няма нищо, което не може да почака да утре. Днес няма напрежение. Днес забавянето не може да съществува. Всичко, което трябва да правим, е да се наслажваме. Не че ТРЯБВА да се наслаждаваме. Ако мислим, че Ние трябва, радоста вече е по-малка. Така че няма нищо, което трябва да правим днес. Нямаме Да-Свърша списък, няма списък за пазаруване, нищо, което трябва да помним днес и нищо, което трябва да забравим. Днешният ден ще бъде просто денят, който иска да бъде, без ограничения, без предели, ден на открито, слънцето – по гърба Ни.

Не трябва да играем и не трябва да работим. Възможно е колкото по-малко усилия полагаме, толкова повече да бъде постигнато. Днес, във всички случаи, ние отнемаме всяко усилие, всяка борба, и интензивност, всяко бързане. Нашата умсвена нагласа премахва всяка тревога, напрежение, терзание. Къде могат да влязат, когато Ние седим под чадър на плажа? Или може би Ние седим на клона на някоя магнолия, люлеейки краката си.

Днес ние разпускаме на слънце.

Днес пием студена лимонада или горещ шоколад, каквото предпочитаме. Дори не трябва да предпочитаме. За Нас е без значение какво ни сервира денят. Всичко е ОК.

Днес Ние не търсим развлечения, нито бягаме от тях.

Днес можем да бъдем като деца и да играем в пясъчника или в калта, или в басейна. Не Ни е грижа къде. За Нас няма разлика, защото каквото и да правим днес, Ние го правим заедно.

Заедно в този ден, времето не съществува. Ние нямаме съзнание за него. Ние не знаем дори да безвремието. Днес Ние сме извън времето в едно отпуснато блаженство. Ние знаем за радостта, и това се отнася за нея. Никакви обещания за днес, никакви очаквания, никакви обяснения. Денят ще говори за себе си. Това е ден, който ще влезе в историята, защото е ден само за радост. Няма решение за никакви определящи фактори. Няма предварително планирано меню.

Днес Ние се храним, когато Ни се прииска. Няма разписание, към което да се придържаме. Ура, днес не сме на училище. Няма работа, която трябва да отидем да свършим. Ние седим на люлката в задния двор. Дори не трябва да се люлеем. Можем да се люлеем, ако искаме, може и просто да седим, ако искаме, защото днешният ден е почивка от всичко, което утежнява дните ни. Взели сме си еднодневен отпуск.

Ден като днешния може да се превърне в десéн. Нека всеки ден бъде като този. Ще свършим, каквото е необходимо да се свърши, но какво, възлюбени, какво трябва наистина да бъде свършено? Нека Ни е приятно на работа и да играем. Нека Се наслаждаваме, сякаш няма нищо по-важно за правене.

Насладете се на този ден с Мен, възлюбени и тогава ще бъдете отпочинали за утрешния ден, и ще се насладите и да утрешния ден. Вече няма да има дни на усилие и стрес, и напрежение. Каква възможна полза може сериозно да има от тях? Какво не може да чака или какво не може да бъде свършено, докато Ние подскачаме наоколо, пеейки една Песен за Деня, щастливи от неговото разгръщане. Той се отваря пред Нас, както се отваря роза. Днес ще Бъдем напълно разцъфнали. Ще бъдем като пълната луна, тихи, доволни, не вършещи много, но горе в небето, само ще бъдем Ние тихи и доволни невършещи много, просто на Земята.

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2007

Превод: Ваня Тонева