Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2573

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.

CEL #2573 Aquest, 11 de Desembre del 2007

Déu ha dit:
No necessites cap pràctica espiritual. Igualment vols esborrar la idea de necessitat. La bellesa és que desitgis acostar-te a Mi. La bellesa de la pràctica espiritual és el teu focus. Tu n’ets la veritable bellesa. No hi ha res fora teu que hagis de fer. No has de ser educat en Mi. Jo que sóc del cor vinc a tu a través del cor.
No aprens a estimar-Me. M’estimes. Ningú t’ensenya qui sóc. Jo sóc auto descoberta. Tu ets el teu propi mestre.
Llegeix tots els llibres que vulguis. Aprèn totes les religions que t’agradin, però Jo estic més enllà del que el món et pot oferir de Mi. Francament, estimats, M’ofereixo a vosaltres.
Et dono llum, i tu la veus. M’entens? No és necessari interpretar. No hi ha instrucció que hagis de seguir. No hi ha comprensió que hagis d’assolir. L’autorealització és l’autorealització. Ningú te la pot donar. T’has de realitzar tu mateix. Gaudeix del que t’agrada, però reconeix que no en depens. Més aviat les escoles depenen de tu.
Considera’M l’Escola.
No has d’adorar ningú per davant Meu. Adora i estigues agraït als altres i reconeix que sóc Jo qui et dóna la gràcia divina. Tot a la vida t’encamina a Mi. Cada experiència et porta a Mi, però tu ets el teu Gran Mestre.
Absorbeix tot el coneixement que vulguis. S’ha dit que l’intel•lecte et porta al teu cor. Un coneixement perfecte de Mi no és el mateix que la consciència. Jo sóc el Coneixement Perfecte. Estimats, les paraules no em poden descriure. Res ho pot fer. Poden descriure l’enyor. Poden anomenar llocs en un mapa. Diria que tots els mapes et porten a Mi, i cap mapa t’hi pot portar. Els mapes són mapes. No necessites cap mapa per trobar-Me, perquè estic a tot arreu.
Totes les passes porten a Mi. Les d’allunyament també. Tots esteu sent portats cap a Mi. Amb dolor o sense, sou portats cap a Mi.
No heu de ser res. Si voleu podeu ser piltrafes i venir cap a Mi. Podeu inclús no ser res, i igualment venir a Mi. No hi ha condicions prèvies. No hi ha exàmens a superar. Veniu a Mi venint a Mi.
Tots veniu a Mi. No es pot parar. Potser no hi ha pressa, però desitjar-Me àvidament ja val. Inevitablement, un timbre sonarà i contestaràs, i Em trobaràs al llindar de tu mateix, i obriràs la porta i entraràs al teu palau. Aleshores serem notable i inescapable Unitat. Estimats, ens trobem on els cors es troben.
No has d’aprendre res de Mi. Només has de venir. Ets tu que et portes a Mi. Ningú ho pot fer per tu. Sempre ets tu. Ets el que va cap a Déu. Ets el transformador. Ets el que reps Déu i també el que el dónes i el que ets lliurat. Ets el trobador i el trobat. En el teu cor de cors, és a tu a qui busques. Si, Em persegueixes, però en tot moment et persegueixes a Tu.
És savi que no tinguis cap altre déu abans que Jo. Només hi ha Un Déu, i JO SÓC Aquell. Descobriràs que no hi ha Aquell. Només hi ha Aquest, estimats, aquest amor Nostre, Aquest que es troba entre Nosaltres quan no hi ha entre, només aquest, la Nostra Unitat, Un i el Mateix.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 13 de Desembre del 2007 Reus
Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)