Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2572

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.

CEL #2572 Tria, 10 de Desembre del 2007

Déu ha dit:
Estimats, no heu d’aprendre a cops. Traieu-vos aquesta idea del cap. És millor que penseu que us resulta fàcil seguir el vostre camí a la vida. Aquest sol pensament dóna brillantor a la vostra vida.
La vida és fàcil, és clar. No té res d’estrany. Inhaleu i exhaleu i seguiu el vostre alegre camí.
Comença a pensar com gaudeixes de la vida i l’alegria que et dóna i com n’estàs de preparada per l’avenir i l’alegria que la vida t’aporta. No és veritat que estàs llesta per més i més gran alegria? Això seria honest. No pensis que la honestedat és adonar-se de les coses i queixar-se’n. Queixar-se podria ser honest. Queda’t aquesta honestedat per tu.
Pots ser honest i igualment deixar de banda algunes coses com per exemple la queixa. No és deshonest restar en silenci si el silenci és d’or. No cal que expressis cada pensament del teu cap. Ni per casualitat. Naturalment, expressa els pensaments honestos que despertaran la felicitat en una altre.
Tens alguna idea de quanta inspiració cal en aquest món en forma de realitat i ficció? Has de saber que és millor inspirar i elevar que citar tots o alguns casos de disgust. No cal que treguis tots els draps bruts.
El disgust i l’apreci són dos vibracions diferents. Quina vibració vols rebre i quina vols donar? Hi ha d’haver alguna excepció? Realment vols ser enderrocat o enderrocar a algú altre? Hi ha algun moment en que no vulguis inspirar als altres? T’agrada quan inspires als altres. Inspira’t a tu mateix i inspirar als altres serà automàtic. L’alegria és real, el disgust és fals.
Hi ha una part del carrer assolellada, i una altra amb ombra. Quina tries? Quina triaries si t’hi pensessis? Estimats, fins i tot al migdia del dia més calorós de l’estiu, trieu el sol. Triar el que voleu és una opció que teniu.
Potser sents que l’únic que has tingut ha estat patiment. Potser sents que mereixes patiment i que en aquesta vida estàs fent una penitència. Potser t’has acusat i declarat culpable de karma. Potser sents que la infelicitat és el teu destí. Potser creus que vas fer un contracte abans de néixer, i que així és com ha de ser la teva vida, i que no hi ha res que puguis fer per canviar-ho. Romanços.
Estimats, inclús si heu signat un contracte podeu canviar-lo. Potser heu d’aprendre que no hi ha cap obstacle en el camí d’alegria de la vostra vida. Els contractes es poden rescindir. Pots tenir a la ment uns pensaments diferents que et portin a una vida diferent, més feliç.
Si viviu en terres pantanoses podeu canviar de lloc. Podeu marxar. O potser podeu netejar-les a força de desitjar-ho. Potser només heu estat somiant, estimats. I ara us desperteu d’una llarga dormida. Obriu els ulls, i la gloria és davant vostre, radiant i brillant, perquè la prengueu.
Si només hi ha aquest moment d’Eternitat, on pot estar el karma? Sé que la idea de karma és popular. Quan patiu, podeu arronsar les espatlles i dir, “És el que hi ha.” Potser esteu patint ara, però no hi ha cap llei ni al Cel ni a la Terra que us hi obligui. Els dies d’obligacions s’han acabat. No has de tenir més patiment. Pots triar el que vulguis per tu. Tens elecció. Tria.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 13 de Desembre del 2007 Reus
Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)