Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2555

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.

CEL #2555 Crist en Servei a Déu, 23 de Novembre del 2007

Déu ha dit:
Si us plau entén que no ser egoista no vol dir que t’hagis de deixar de banda. No vol dir que decideixis que tothom va abans teu, i que hagis de ser l’últim de la llista. Crist no va renunciar a la seva pau i felicitat per servir-Me. No va deixar de banda les seves necessitats. No es va autoesborrar. A la nit anava a dormir, i menjava. Descansava. No es sobrecarregava de feina. Mai va pensar que s’havia d’entregar. Simplement actuava en el seu estat de consciència. Va gaudir la seva vida. Va gaudir de la gent amb qui es trobava. Va gaudir del seu propi servei. Va servir, no per demostrar-se res a ell mateix o a algú altre, sinó simplement per servir. Partia d’una posició molt alta. No condescendia a cap criatura, inclòs ell mateix. No va veure ningú inferior a ell, i així no es va veure en un estat en el que li semblés que s’estava sacrificant. No es va veure com a necessari pels altres. Només sabia el que havia de fer per Mi, i així ho feia, perquè servir-Me a Mi no volia dir sacrificar-se a ell més del que fos suportable.
Que serveixis no vol dir que t’hagis de sacrificar. Allunya’t de la idea de que el sacrifici és bo. Un dia arribaràs a l’estat de consciència on ho donaràs tot sense pensaments de sacrifici. Donaràs perquè serà el que et pertoca, i serà natural per tu. Serà el que voldràs fer, no per sentir-te millor, ni per glòria, simplement perquè serà el que hauràs de fer.
Estimats, quan doneu més enllà del que pertoca a la vostra consciència, comenceu a ressentir i a queixar-vos. No afavoriu quan convertiu algú en el receptor de la vostra queixa i del vostre ressentiment.
Crist no es va sacrificar. Es va donar del tot, però no era ruc. No es va dir a ell mateix el que suposadament havia de ser, o fer, o sentir. No hi havia separació entre el seu pensament i el seu acte. No es va ensinistrar a ell mateix per ser un donador, ni sentia que posseïa la seva capacitat de donar. Simplement va donar el que havia de donar. Els ulls mortals veuen que va donar molt. Crist no ho sabia. Va donar el que havia de donar. Simplement va fer el següent:
Crist era bo deixant anar. Des de la seva percepció, no hi havia res que ell posseís, i no hi havia res que necessités. Per tant va donar, i per tant em va servir a Mi en el món. Em va servir amb gràcia, i així, va servir la humanitat amb gràcia. Pot ser molt dramàtic de portar a terme un acte de sacrifici, però creus que té gràcia?
Crist no va fer tot el que el món li va demanar. No es va humiliar. Servia però no era un esclau. Era humil, però no aspirava a ser-ho. Va rentar els peus d’altres com a iguals. Res era ostentós en ell. No va decidir ser humil. No va decidir ser res en absolut. Va recórrer el món fent el que havia de fer.
Pots dir que va sacrificar la seva vida física. Ell ho veia diferent. Ell no veia que fos la seva vida el que donava, ni que algú li prengués. Va veure la seva existència mundana correctament com a Meva, Jo la dono i Jo la prenc. Va veure el seu cos com el que era. No li calia morir per conèixer la Vida Eterna. Crist sabia qui era, i sabia que mai se li podria prendre el seu ser. L’estimes justament perquè no es va sacrificar. Va donar lliurement, i no t’obliga a fer-ho, i així ara el teu cor estimarà de complaure el seu.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 23 de Novembre del 2007 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)