Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2547

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
CEL#2547 Sobre Ser i Fer, 15 de Novembre 15 del 2007

Déu ha dit:
Simplement no et desgastis massa. Sempre trobes una dotzena de coses en les que preocupar-te. I quan acabes amb elles n’apareixen de noves per ocupar el seu lloc. Llavors els vostres pensaments esdevenen com males herbes, estimats. Feu que siguin roses.
Planteu el jardí que us agradi a la vostra ment.
És com si arrenquéssiu les males herbes i en acabat les tornéssiu a plantar una vegada i una altra. Què Hem de fer amb els vostres pensaments? Tingueu els Meus.
Feu que els vostres pensaments siguin arbres. Feu que siguin els Empire State Buildings que s’eleven cap als Cels. Feu que siguin quelcom confortable per vosaltres i pel món. Els vostres pensaments són compartits. No importa si us els quedeu per vosaltres, són igualment compartits. Mai no són exclusivament vostres. Fins i tot si els vostres pensaments només estiguessin amb vosaltres, aquesta seria raó suficient per elevar-los. No malmeteu els vostres pensaments, estimats. Tingueu pensaments de valor pensant en ells.
Abandoneu la petitesa dels vostres recurrents pensaments de preocupació. Penseu en quelcom més, per exemple, en Mi, i oblidareu el que és la preocupació. Penseu massa per avançat o torneu massa enrere amb els vostres pensaments, i així us preocupeu. Pensar no és viure, estimats. Visqueu més que els vostres pensaments.
Pensar sobre quelcom és inacció. Pensar sobre quelcom és només activitat mental. Deixeu que la vostra ment descansi un moment. Potser li heu estat demanant treball en excés. Potser penseu massa. Convertiu el vostre pensament en vida.
Deixeu els pensaments que us mantenen estàtics. Us estan retenint. No rumieu. Feu que els vostres pensaments es converteixin en acció immediata.
Si penseu en llimpiar una lleixa, llimpieu-la. Si penseu en fer un pot, feu-lo. Si penseu en enviar una carta a algú, envieu-li. No fer-ho seria malgastar els vostres pensaments. Entreu al camp de l’acció. No deixeu cap distància entre els vostres pensaments i la vostra vida. Els pensaments són per ser realitzats.
Un granger no pot només pensar en sembrar blat de moro. No només parla de fer-ho. S’aixeca i sembla el blat de moro quan toca. A l’hivern, fa foc. A la primavera, sembra els cultius.
Ja no pertanyeu més al nivell de la planificació. Ara esteu al nivell del moviment. Colom tenia les seves idees i el seu mapa. Va posar els seus pensaments en acció. Els va acomplir.
Aixequeu-vos de la cadira que us paralitza, estimats. No espereu més.
Sovint heu volgut saber quina és la clau de la vida. El que és segur és que la clau de la vida no és pensar en ella.
Llavors podrieu preguntar-Me: “I què hi ha sobre el ser, Déu? Penso que hem de ser més que fer.”
Estimats, el vostre Ser és suprem. Però el vostre Ser no és indolent. El vostre Ser contribuirà al món. Diria que la vostra vida també. En última instància, feu que la vostra vida contribueixi en vosaltres. Encara millor, feu que la vostra vida sigui un tribut a Mi. Contribuïu amb la vostra vida.
No passeu angunies a la vida. Aixequeu-vos i viviu. El moviment és el nom del joc a la Terra.
Podeu dir que Buda seia i no feia res. Estimats, Buda va portar el món a ell.
Penseu que els pensaments de Crist foren poderosos, i que igualment es va aixecar i va caminar per la Terra. Els seus pensaments van esdevenir la seva acció. Crist tenia bonics pensaments. Les seves paraules foren boniques. La seva vida també ho va ser. Va viure els seus pensaments, i això és el que has de fer tu.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 15 de Novembre del 2007 Cabacés, El Priorat

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)