Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2484 Skochete za radostta

Бог каза:

Скочете за радостта днес! Защо не! Бързо скачате за неприятностите. Сега бъдете точно толкова бързи в скока си към радостта. Не бъдете чирак на радостта, но бъдете готови да я предвкусите. Вие не трябва да я получавате всеки миг. Просто трябва да сте нетърпеливи за нея. Радостта не трябва да пада от дърветата, все пак когато ябълките на радостта са узрели, бъдете готови да ги уловите все така.

Считайте, че наистина имате ореол около главата си. Ако сте ходили наоколо с облак около главата си, това е защото вие сте изпълнили дадения ви от Бога ореол с тежки цветове. Изтрийте ги. Вместо тях използвайте чисти цветове, които изпълват сърцето ви. Вие имате всички цветове на дъгата, за да изберете тях. Защо да избирате мрачни цветове? Оцветете живота си в щастие.

Освободете се от страха. Когато отваряте сметки, мислетете, че сте получили по-скоро една с кредит, от колкото на дебит. Имайте тази атмосфера около себе си. Тогава, дори и сметката да е висока, вие ще направите отварянето на плика приятно. Защо да не правите всичко приятно?

Умолявам ви да излезете от реалистичния режим. Престараха се с него. Вие му предадохте преувеличена стойност. Влезте в един малко по-въображаем режим. Правете си номерá. Защо да не култивирате радостта? Защо да не се настроите за нея? Дори когато сте разочаровани, тогава вие поне сте се забавлявали.

Защо радостта да не ви стане навик? Подозрението по-умно ли е от радостта? Така трябва да сте си мислили.

Когато вечно се предупреждавате за възможни злополуки, вие се превръщате в мокро одеало. Защо да хвърляте мокро одеало върху живота си, заради някаква въображаема безопасност? И не изливайте мокри одеала и върху живота на другите, и не позволявайте и на другите да изливат мокри одеала върху вашия живот.

Дори когато нечия мечта е глупава, кои сте вие, че да му я отнемате? Разбира се, може да се изненадате. Няма да е за пръв път някой да успее, където вие сте били сигурни, че няма да успее. Но успели или не, те са изпитали радостта да опитат нещо. Дори мечтите ви да са глупави, наслаждавайте им се независимо от това. Мечтите ви са за да носят наслада, възлюбени.

Отделете се от обичайния си път, възлюбени. Направете една торта без рецепта. Направете една торта, която никога преди не е била правена. Превърнете живота си в един страхотен дизайн от предвкусвана радост.

Когато вървите към работа, не си влачете краката. Може би ако ходите енергично, ходенето ще съживи сърцето ви. Дори ако не харесвате работата си, може би ще намерите искра радост. Не трябва да сте победени още преди дори да сте стигнали там. Не би ли била добра идеята да заложите на себе си и на това, че ще откриете радост, дори и на невероятни места? Защо да изключвате невероятните места? Неща по-странни от радостта са се случвали на невероятни места.

Ако търсите истинска любов, може би сте търсили все на обичайните места. Вземете по-широк откос.

Ако сте определили живота си, вие сте го ограничили. Защо да ограничавате едно съкровище, което е дадено на вас?

Може да мислите, че има достатъчно страдание за всички. Не би ли било по-добре да флиртувате с идеята, че има достатъчно радост за всички?

Възможно ли е някак да сте мислили, че вие сте подходящи за безветрените зони и неподходящи за радостта? Бих желал да ви видя да мислите различно. Започнете да мислите, че нямате право да задръствате живота си с болка. Вие имате всяко право да изпълните живота си с радост. Радостта няма да задръсти живота ви, нито артериите ви, нито нечии други артерии. Радостта разчиства пътя за всякакви чудеса. Настройте се за вълшебна радост. Аз ви изпращам удивителни количества радост в този момент. Тя е на път. Предвкусвате ли я?

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2007

Превод: Ваня Тонева