Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2470 Vodete sas sartseto si

Бог каза:

Вие идвате при Мен всяка сутрин като при поилка. Вие сте жадни. Вие идвате за едно Божие питие. Аз съм тук.

Не се чувствайте зле, ако не винаги чувствате дълбоката си връзка с Мен. Има стойност в отчаянието. Вие ставате все по-жадни и все по-гладни и така вие сте мотивирани да търсите повечето, което търсите, дори когато не знаете името му. Гладът и жаждата са велики мотиватори. Те ви подтикват. Ти ви раздвижват. Те са ваши треньори. Дайте им вниманието си.

Страдания от всякакъв вид, физически и финансови, самота, всички тези ви водят до поилката на Бог. Благодарете им, че са ви довели по-близо до Мен. Те са били ваши дружки за времето, през което са останали с вас.

Разбира се, вие не се нуждаехте истински от тях, защото Аз допирам водата на любовта Си до устните ви непрестанно. И все пак, тези приятели донесоха вашето знание за Мен. Даже да не са били необходими, те послужиха за определена цел. Аз ви изпращам любов. Възлюбени, но не мислете, че Аз ви изпратих тези някогашни дружки. Никога не съм казал, че сте длъжни да ги имате.

Сякаш сте били ранени на война. Страданието и болката са като ваши лекари, които ви карат да бързате към палатката на Бог, където се извършва цялото изцеление. Вашето сърце е това, което се ранява, възлюбени. Винаги е сърцето. Даже болка в големия пръст на крака ви идва от сърцето. Сърцето ви е било изстискано и то вика „Ох” чрез пръста на крака ви. Каквато и да е болестта или болката, тя идва от сърцето. Поражение в сърцето е истинската причина. Вашето сърце трябва да бъде излекувано. Винаги сърцето ви е това, коеот трябва да бъде излекувано.

Нека излекуваме сърцето ви веднага. Винаги, когато се съпротивлявате, вие втвърдявате сърцето си. Все пак, очаква се сърцето ви да остане меко. То никога не трярбва да бъде втвърдявано. Твърдостта не облагодетелства сърцето ви. Сърцето ви не трябва да бъде подпирано с възглавници. То трябва да бъде размекнато. Бъдете меко-сърдечни. Не трябва да допускате в сърцето си нищо, което би го направило кораво. Нека разкоравим сърцето ви сега.

Разтоварете сърцето си от гняв и всички подобни емоции. Вие наистина чувствате тези емоции в сърцето си, и все пак тези емоции нямат място в сърцето ви. Сърцето ви носи бяла сватбена рокля, както беше и по него не трябва да се хвърля кал. Вашата сватбена рокля за сърце може да поеме много кал, и все пак никаква кал не принадлежи тук. Вашето сърце трябва да е непорочно и чисто, и свежо като маргаритка. Бъдете чистосърдечни. Измийте сърцето си с любов днес. С основание Валентинките са оформени като сърца. Сърцата са, където любовта и само любовта издържа, издържа и след това се подарява, освобождавайки място за повече любов, нова любов, любов резонираща, любов изобилстваща, вечна безкрайна любов, изпълваща всяка пролука, разливаща се любов, любов плискаща, любов, която се забавлява.

Може да сте си мислили, че слагайки здрава бариера около сърцето си бихте го защитили, но подобна ограда само го наранява. Колкото по-здрава е оградата, толкова по-дълбоко одира сърцето ви. Вашето сърце се превръща в затворник на оградата. Вашето сърце не трябва да е част от една затворена общност. Вашето сърце трябва да е точно там, отвън, за да приема любов и за да струи любов, като блестяща вода в бликащ извор.

Вашето сърце е вашият водач и то е великолепно. То е водачът на бенда. Вашето сърце принадлеже точно там, отпред. Каквито и да са средствата, водете със сърцето си.

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2007

Превод: Ваня Тонева