Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2461 Pomnete, che ste bezsmartni

Бог каза:

Вие имате храм за Мен в сърцето си. Вие полагате любов на олтара. Вие знаете какъв дар да принесете и така вие принасяте любов, като дванайсет дълго-стеблени рози. Вие сте отстранили всички бодли. Единствено розите на любовта остават. Няма заместител за любовта, възлюбени. Няма нищо друго, което Аз искам, единствено любов. И така, вие поставяте любовни дълго-стеблени рози на олтара в своето сърце. Всички обувки на вашите мисли са оставени отвън, така че сърцето ви да може да остане чисто. Единствено любовта има безопасен преход до сърцето ви. Всичко друго е натрапено. Старите обувки са стари обувки. Те нямат стойност за вас сега.

Аз не искам да се извинявате, нито да имате опасения от някакъв вид. Аз със сигурност не искам вашата вина. Аз искам да оставите вината. Вие не се нуждаете от вина, по която да направлявате сърцето си. Вината е изкуствено създадена условност. Тя е една лудория, вълшебна пръчица. Тя отвлича ума ви от любовта.

Поръсете вода върху розите в сърцето си и вижте как се освежават. Вината би искала да пресуши сърцето ви и да ви привърже към себе си. Вината създава много драма, все пак вината не е правилно действие за вас. Любовта е.

Ако сте били неучтиви веднъж, сега ще бъдете учтиви. Вие ще бъдете мили към всички Мои деца. Няма нито едно човешко същество на Земята, което да не е Мое дете. Няма нито едно живо същество, което да не Съм създал. Няма нито едно дете, което да не е свързано със сърцето Ми. Всички деца са от Моето сърце и Аз благославям всички. Ако Аз мога да благославят, защо тогава, защо не вие? След като Исус видя единство вместо прокажени, защо не вие? Какво ви кара да мислите, че вие сте наречени да мислите по друг начин?

Човечеството във вашето сърце трябва да расте. То трябва да разцъфне като рози. Като изброите всички логически причини, поради които мислите, че трябва да сте ограничителни или неучтиви, нито една от тях не е валидно извинение за да не избирате любовта. Помнете, че любовта, за която Аз говоря не е гушкане и натискане. Независимо от това, тя е справедлива. Тя обгръща всички, високи и ниски, и всичките други неща, всичките анти-причини, които вие давате, за да сте по-малки от любовта, която сте. Вие държите себе си настрана от човечеството и мислите, че сте над всичко. Не бихте наранили и бълха, казвате вие, все пак вие се чувствате принудени от разума да мачкате някои членове на човечеството.

Вие се тревожите какво би се случило, ако обичахте всички. Вие се страхувате, че светът би се разпаднал. Възлюбени, когато всички дават любов, светът, такъв какъвто го познавате, със сигурност ще се разпадне. Той ще се разпадне за да стане нов. Аплодирайте разпадането. Аплодирайте разпадането на един режим, който изключва което и да било от децата Ми, режим, който поставя закона над сърцето и дава една дузина причини защо. Дайте една дузина рози вместо това, възлюбени. Да лишавате от права и привилегии на когото и да било, е да лишавате сърцето. Не лишавайте сърцето си в името на оцеляването.

Помнете, че сте безсмъртни. Политиката не трябва да оцелява. Раси от хора не трябва да оцеляват. Граници не трябва да оцеляват. Всички изкуствени очертания – защо бихте искали да оцеляват?

Пуснете гласа си за любовта и бъдете готови да освободите любовта. Може да имате много случаи да я давате. Възлюбени. Практикувайте сега.

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2007

Превод: Ваня Тонева