Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2460 Bojestvena pesen

Прогресът в живота се разпуква като песен. Прогресът и песента са изблици на любовта. Ние говорим за вашата еволюция, възлюбени. Вашата еволюция не стои неподвижно. Затова вие можете да се разпуквате в песен всеки ден в седмицата... Вие можете да се разпукате в песен в този момент.

Какво е едно Райско писмо, освен песен за любовта. И във всяка песен Аз пея за вас. Колко прекрасен трябва да е гласът Ми, като се разпуквам в любовна песен за вас. Докато Аз пея, думите нямат значение. Мелодията, която предавам е това, което има значение. Даже в тишина, Моето тананикане се чува.

Аз пея песен за Себе си и я наричам вас. Или Аз наричам вас Мен. Няма линии по между Ни, сякаш Аз Съм от едната страна, а вие сте от другата. Като пея на вас, Аз пея на Себе си. Кой Ме чува? Аз ли, или вие? Чий глас е чут – вашият или Моят? Каква може да бъде разликата?

Където и да ходя Аз, вие идвате с Мен. Не като пленник, възлюбени. Вие не идвате с Мен в името на нищо, освен ако не кажем в името на любовта. Няма нищо друго, за което да се пее, освен любовта и няма причина да не се пее за любовта. Моето сърце пее любов. Моето сърце се върти в любовта. Моята любов е композиторът на Моята песен.

Ако не сте можели да чувате, вие пак бихте чули песента Ми. Вие бихте я чули в сърцето си. Вие никога не можете да бъдете без нея, Моята песен във вашето сърце.

Моята песен пее за най-великия океан. Тя пее за горите и за небето във висините. Тя пее за центъра на Земята и тя пее за най-съкровените долини на сърцето си. Колко добре си обгрижена, прекрасна песен на Моето сърце. Аз пея на вас и вие сте песента, която пея, и вие сте певецът! Ето я историята на живота. Вие сте цялата работа. И вие отпявате песента, която Aз пея. И така гласът ви пее една Божествена песен. Отразете сладката си песен към Мен. Няма значение колко добре пеете. Има значение просто, че пеете.

Изпейте един шансон, или изпейте една Божествена песен. Изпейте една значима песен и вие пеете любовна мелодия.

Скоро няма да можете са спрете да пеете. Нито ще има причина да спрете песента в сърцето си, която се издига към Мен в Рая. Моят глас танцува на Луната. Вие улавяте с ласо Слънцето. Звездите са Нашият хор!

Вие може да мислите, че аз съм водещият певец, но водещи сте вие. Вие прекрачвате остатъците от деня и пеете. Вашата песен марширува през терена. Вашият глас кара Земята да тътне. Планините се прекланят пред вашата песен. Дърветата се прегъва и птиците имитират звука на омайния ви глас.

Какво друго да прави вашия глас, освен да произнася песен? Нека гласът ви бъде тишината на лунната светлина. Нека гласът ви се вижда над извивката на хоризонта. Нека гласът ви е турбулентен Дервиш. Нека гласът ви отскача от тавана. Нека сърцето ви пее. Няма причина сърцето ви да засяда като шлака. На сърцето ви трябва да се даде глас. Нека гласът ви бъде като знаме, развято на луната.

Аз съм Доктор на Любовта. Да пеете е рецептата, която ви давам. И вие сте свободни да предавате Моята рецепта на други. Краснописът Ми е добър. Вие няма да допуснете грешки по отношение на него. Възлюбени, вие сте песента в сърцето Ми и вие сте песента на долините. Пейте любов през целия ден, и никога не стихвайте. Аз настоявам пред вас.

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2007

Превод: Ваня Тонева