Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2447 Obshirna lyubovna tishina

Бог каза:

Пригответе се за излитането на любовна ракета. Тя ще излети навсякъде. Тя ще заблести нявсякъде. Това ще е тържество на любовта, за което само сте мечтали, за което едва сте имали смелостта да мечтаете и това тържество далеч ще надхвърли пределите на мечтата ви. То ще бъде всичките ви мечти, обвити като една и мечтите ви ще се сбъднат пред самите ви очи, и вие ще сте зашеметени, и вие ще сте щастливи, и вие ще познаете това първостепенно чудо на любовта. Вие няма да гледате на другата страна и ще вярвате на това, което виждате. Любовта ще бъде дадена на Земята.

Любовта ще бъде обширен водопад, който се самовъзпроизвежда. Това ще е сбъдната любов от всеки планински връх, от всяка звезда, от всички очи, гледащи в пълна почуда и неспирна радост.

Подобно измерение на любовта е неразгадаемо. Вие обаче няма да мислите в смисъл да го разгадавате, защото вие ще сте окъпани в него и няма да се занимавате с разбирането му. Вие ще сте твърде заети да го попивате, да процъфтявате в него, да пристъпвате в него, да се плискате с него със всеки свой дъх, с всяко мигване на очите си, тази прекрасна, чиста любов, отскачаща, отскачаща от Рая към Земята, от Земята към Рая, в един безкраен кръг, като най-голямата дъга, която някога сте виждали. ..

Любовна дума ви е дадена и вие ще получите тази любов като манната Небесна, която е. Ако тази любов беше дъжд, вие бихте останали навън и бихте се пропили. Вие бихте се плискали в езерцата и никога не бихте и помислили да се приберете вътре. Обемът на любовта ще бъде толкова огромен, че ще има наводнение от любов на земята. Тя ще превземе всичко. Светът ще бъде пропит с любов. Любовта ще идва отвсякъде. Няма да има нищо без нея. Няма да има накъде да се обърнете, където да не е пълно с любов. Ще бъде невъзможно да я пропуснете. Любовта ще бъде позната в цялата й сила и вие ще я познаете, така както не сте познавали нищо друго до сега.

Любовта ще се е приземила на Земята. Дори и най-подлият човек няма да може да направи нищо, но, разбира се, подли хора няма да има. Кой насред любовта може да е подъл, когато няма нищо друго друго, освен любов и никакъв изход от нея?

Ще има лавина от любов. Тя ще проникне във всяко сърце. Всяко сърце ще бъде пронизано от стрелата на любовта. Това означава, че всяко сърце ще бъде отворено. Няма да има рани, само открити, гостоприемни сърца, които избухват от радост.

Ще има песни за любов и смях, каквито никога не сте чували. Ще има също и обширна любовна тишина, любов, толкова трепкаща, че не можете да я чуете, само да я опиете, тъй както ще сте потопени в нея. Фойерверки от любов ще разцъфват в сърцето ви като гръм от ясно небе. Няма да има ограничения за любовта.

Вие ще сте любов без пукната пара и вие няма да познавате нищо друго, освен любовта. Вие ще видите, че любовта е Мое отражение и вие ще се греете на отражението. Вие ще измислите образа, който сте. Вие ще виждате само любов и затова вие ще Ме виждате много добре. Вие ще бъдете изключителни в любовта, което означава, че никога няма да я напуснтете и тя със сигурност няма да напусне вас, повече от колкото Аз бих ви напуснал , повече от колкото Аз съм ви напускал някога, защото Аз никога не съм, дори за секунда.

Възлюбени, вие бяхте твърде заети с други неща и забравихте да виждате средата, в която бяхте просмукани. Вие си бяхте представили нещо друго и сега вече не си представяте. Няма нищо друго, което да си представяте сега, освен любов и сега вие я имате, и я давате, и любовта ще разцъфне в обикновен изглед, и няма да се нуждае повече от представяне.

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2007

Превод: Ваня Тонева