Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN 2444

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
CEL #2444 Perquè documentar la follia? 4 d’Agost del 2007

Déu ha dit:
Et vull. Et vull més que res més al món. Naturalment, et tinc, sempre t’he tingut, així que el que vull és que sàpigues en Presència de Qui estàs. No estàs a les corts com imagines. No estàs en un jutjat. Podem dir que estàs en un bonic jardí on tota la verdor creix magníficament i el sol brilla cada dia i tot està envoltat d’amor. Podem dir que seus en una hamaca al jardí del Meu cor.
Estimats, si us plau no penseu més en Mi com un jutge. Jutjar està més enllà dels meus coneixements. No sé com jutjar, El que sé és com estimar. Estimar és fàcil per Mi. Ni tan sols hi he de pensar. Faci el que faci, estimo. Miri on miri, veig amor. Veig el que Sóc! No us he ensenyat a jutjar, però vosaltres n’heu après, i molt bé per cert. I a més heu anat prenen cursos de refresc sobre com jutjar. Hi ha molts d’aquests cursos ofertats. Mireu on mireu, fàcilment veureu lliçons de com jutjar. Són totalment hostils.
Però ara, sortireu d’aquest pla d’estudis. Entreu al jardí del Meu amor on no haureu d’aprendre sobre amor. Només haureu d’aprendre a deixar el que ja havíeu après sobre jutjar, que no és amor. Haureu de buidar la vostra ment de judici. Buideu-la. Ompliu el vostre cor d’amor.
L’amor no jutja. No es jutja a si mateix. Desplegueu una cadira d’amor i llenceu aquell banc dels acusats. El judici és una causa perduda, estimats. El judici és molt insegur. Es mou amb rodes punxades. L’amor, per altra banda... No hi ha altra banda quan hi ha amor. L’amor manté les dues mans amb les palmes mirant amunt. Oferir i acceptar amor són una sola acció, no dues. No pots separar el moment en que les flors de la pomera es desprenen de l’arbre del moment en el que les rep el vent. Són irrevocablement un sol procés.
Què tal, doncs? Parareu d’examinar-vos, i simplement us estimareu tots plegats? Jutjar potser us fa sentir superiors sobre els que jutgeu, però quan esteu a la meva cort, no hi ha superiors ni inferiors. Això deu ser una mena de broma que jo no entenc.
L’amor no és ni més ni menys. No es pot parlar d’ell en termes de menys. Només pot ser amor. Fins i tot una engruna d’amor és amor, perquè no hi ha engrunes quan arriba l’amor. No hi ha mesures per l’amor. No es pot encaixar en un bidó de 50 litres. L’amor és una primavera que s’autoperpetua. És profund, mai va per la superfície. Begueu amor, estimats. Sacieu-vos d’amor, i porteu la primavera a altres. Ni tan sols els la haureu de portar. Simplement us seguiran amb adoració als seus ulls. Així és com els meus ulls us segueixen amb admiració i sense un bri de judici. Els meus ulls saben com veure, veuen amor des de l’amor, i només hi ha amor. No hi pot haver res més. Està ben documentat que podeu imaginar altres coses al costat de l’amor, però perquè documentar la follia?
Veniu a on sempre heu estat. No hi ha altre lloc on estar, excepte en la vostra imaginació. Confesseu-ho, us heu imaginat a vosaltres mateixos fora de la Meva vista i fora del Meu amor, així que heu imaginat l’impossible. La vostra imaginació és bona, no hi ha dubte. Ara, imagineu Veritat. Imagineu la Veritat de Mi i la de vosaltres, que són la mateixa. Conegueu la Veritat. Com a mínim, sospiteu-la. Sospiteu on esteu i Qui està amb vosaltres.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 5 de Novembre del 2007 Cabacés, El Priorat

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)