Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN 2363

CEL#2363 Buscant Or, 15 de Maig del 2007

Déu ha dit:
Quan saps que Jo he creat el món i te l’he lliurat com a regal, què és millor, enfadar-te o agrair-ho? Em diries: “Oh, Déu, no podries haver fet un món millor?” O diries: “Gràcies, Déu estimat. Gràcies.”? Estrenyeries el teu cor o l’obriries?
Quan algú et cuina menjar, tires la cadira enrere i tires la forquilla i dius “Això no és el que volia. Volia puré de patates no patates al forn. A més, el carbassó està cremat.”? Les bones maneres et suggeririen que diguessis: “Gràcies pel menjar.”
Les bones maneres són sentit comú, estimat. Sentit comú és mostrar el que t’agrada d’un menjar. Això són bones maneres i sentit comú per què funcionen, mentre que l’enuig no. Sigues una dama o un cavaller arreu del món.
Quan algú busca or, no s’emporta cada pedra que no és or. Agafa la pedreta d’or.
Ara és el teu temps per acceptar que estàs buscant or. Quan acceptis això trobaràs que les pedres que porten or no són pas tan dolentes. Inclús poden ser boniques. Fixa’t en l’or, i or és el que veuràs, i or és del que més tindràs.
T’agraden els dies assolellats tant com desdenyes els dies de tempesta? Admiraràs més els dies clars? T’ha quedat clar on ha d’anar la teva atenció? Permet que la teva atenció es dirigeixi on és útil per tu i pel món. El que mires és el que reps. Si vols més alegria a la teva vida, mira més a l’alegria. No és obvi? Com més aprecies més hi ha per apreciar. Fes que l’apreci creixi dins teu. Quan fas mala cara origines males cares. Quan somrius origines somriures. A menys que desitgis males cares és millor somriure.
Busca allò que t’afavoreixi. Deixa el que no t’afavoreixi.
Ningú diu que no hi hagi faltes per buscar. El que suggereixo és que deixis de buscar-les. No n’has trobat prous, ja? No has participat ja en prous disgustos? N’estic segur que ja has usat tota la teva quota. Ara para l’altra galta. Localitza el que t’enriqueix. En veritat, la vida no va sobre estar content o descontent. Va sobre els missatges que emets. Posa atenció als missatges que envies.
Potser has estat posant més llenya al foc. Quan no vulguis més foc para de posar-hi llenya.
Si poguessis alimentar un ogre on un dolç cadell, qui preferiries? Ja saps la resposta, no cal que te la pensis. Tot i que quan ho hagis d’aplicar a les teves eleccions diàries potser t’hauràs de pensar les eleccions que fas.
Si haguessis de llogar algú per donar la benvinguda al món, triaries algú per tenir la seva atenció en el que està malament, o llogaries algú que guarnís el rebedor de bellesa?
Bastir el món assenyalant les imperfeccions que l’ha estat bastint? Millor dóna el teu aliment al món, perquè sigui alimentat.
Pensa avui en deu coses que indubtablement et plaurien. Estigues content abans d’hora. Estigues content d’una vegada per totes. Plau-te. Plau-me. Estigues content.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 16 de maig del 2007 Cabacés, El Priorat