Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN # 2119 Red ot Velikolepna Poema

Виждам ви. Виждам във вас. Аз виждам красотата и любовта, които вие може би не забелязвате. Вие продължавате да вдигате въжето, което трябва да прескочите. Правите така, че да е трудно да удовлетворите себе си. Аз съм много доволен от вас. Има ли смисъл вие да не сте?

Егото е това, което ви кара да се мръщите на себе си. Самонадеяното его е това, което ви принизява, казва ви, че трябва да сте идеални в изпълнението на неговите очаквания. Не обръщайте внимание на егото. Обръщайте внимание на Мен.

Вие бяхте родени идеални, възлюбени. Кое бебе не е идеално, такова каквото си е? Каквото и да вижда светът като някакви несъвършенства в бебето, бебето е своето идеално аз. Вие сте това бебе сега пораснало. Заочнете да си вярвате и не се съмнявайте в себе си повече.

Можете ли да си представите ден без великолепен изгрев? Каква загуба би било това. Тичайте навън и погледнете този прекрасен израз на любовта, точно докато изгрява. Обърнете му внимание. Не сте ли обръщали повече внимание на несъвършенствата, отколкото на изгрева на слънцето? Обожавайте слънцето и обожавайте себе си. Вие сте Създадено от Бога Същество. Като презирате себе си, вие презирате своя Създател и свелената, която Той е създал с любов в сърцето Си.

Точно каквито сте днес, вие сте Мои. В дрипави дрехи или в изискани, вие сте Мои. Никога не можете да бъдете по-малко. Само може да го научите последни. Вие размишлявате върху несъвършенството, когато бихте могли да размишлявате върху любовта. Вие размишлявате твърде много за себе си, докато в същото време се критикувате.

Днес, забравете за себе си. Спрете да мислите за себе си като за низък човек. Започнете да се вглеждате в очите на другите. Имайте намерението да дарите щастие днес. Грижили сте се за себе си достатъчно дълго. Вие се мъмрехте и омаловажавахте достатъчно дълго. Забравете за себе си днес, възлюбени. Направете някого другиго щастлив. Това е любов, възлюбени. Грижете се за това как другите виждат себе си. Дайте им друга гледна точка. Дайте им точка на любовта.

Когато знаете, че сте стойностни, вие ще виждате стойността в тези край себе си. Ще виждате красотата на оркестъра и танца около вас. Ще започнете да виждате съвършенството, което виждам Аз. Ще станете смели, без да разберете. Ще имате по-голямо разбиране за приключението, в което участвате. Вие и всички останали сте се отправили на едно приключение. Може да мислите за цялата Земя като за кораба, на който плавате. Вие сте част от екипажа. Всеки е част от екипажа. Съотборниците на кораба си помагат един на друг. Един се изкачва на мачтата и казва на другите какво вижда. Аз ви моля да бъте този, който се изкачва и разкрива хоризонта, който другите още не могат да видят, който не могат още да видят чрез собствените си очи. Колко важни сте вие за добруването на света.

Всеки член на екипажа носи другия. Този, който мие и този, който направлява, и кормилото служат един на друг. Единият не е по-важен от другия. Всеки е ценен. Спасителят и спасеният са еднакви дарове за вселената.

Вие живеете във вселената на човека. Аз ви дадох извитата Земя за да вървите и да играете по нея. Отдавайте голямо внимание на ближния си. Продължавайте да разширявате своята признателност към Земята, докато я видите с Моите очи. Ще бъдете смаяни колко прекрасно е всичко. Ще бъдете заобиколени от поезия. Всеки, когото срещате – ред от великолепна поема. Въртящата се Земя ще бъде разгръщащите се страници. Съвършена панорама ще се разкрие над хоризонта, точно както слънцето се разкрива сред небето. И вие ще гледате изгрева. Ще видите Бог в неговия Рай и ще знаете, че е ващ.

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2008

Превод: Ваня Тонева