Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #1888 Aura ot Lyubov

Бог каза:

Любовта може да бъде поразителна. Може да не сте свикнали с пълния й израз. Любовта може да е била разрушена в живота ви, може би сложена в някое чекмедже, пазена само за определени случаи, тържествени случаи, официални дела, издърпвана за костюмирани репетиции, с други думи набутана в покрайнините, нещо като доведено дете, оставено настрана. Любовта понякога не се брои за много, избутана в края на редицата, сякаш любовта може да седне на задната седалка.

Любовта не се подхранва от егото. Затова любовта знае собствената си стойност. Любовта не знае челна или задна позиция. Любовта е като потреперване, което не винаги е чуто. Все пак небето прокапва от любов. Слънцето я грее. Пропитата земя я приема. Дърветата я нашепват. Цветята я разкриват. Сърцата я пулсират. Любовта господства.

Мислете за любовта като за аура, неизбежна аура! Смятайте, че сте на прага на любовта. Смятайте, че вървите в любов. Вие крачите в любов. Не можете да я изпуснете. Не можете да я прекрачите. Вие можете само да вървите през любовта. Тя ще се притисне към вас. Вие я носите със себе си. Тя е дневната ви дажба. Тя не е само за спешни случаи. Тя не е уиски. Тя е любов.

Можем да кажем, че делът ви е определен, но това би било подвеждащо. Да, любовта е споделена, все пак цялата любов е преписана на вас. Всеки я има изцяло на свое разположение. Тя е ваша за да я ползвате. Вие сте вълшебник на любовта. Имате любов в джоба си като един безкраен наниз от цветни кърпички, вързани една за друга. Няма край този поток от цветни кърпички, издърпвани от джоба на вълшебника и няма край любовта, която блика от сърцето ви. Безкрайна е любовта. Непресъхваща е любовта. Цялата е ваша за да я изразходвате. Аз не съм ви отпуснал любов. Аз ви я дадох цялата. Ваша за да я давате. По-лесно е да давате любов, от колкото да молите за нея. Каква потребност имате да искате любов, когато цялата любов е на върха на пръстите ви? Когато сърцето ви прелива от любов? Когато сърцето ви има повече любов, отколкото знае как да употреби? Когато любовта се умножава в сърцето ви всяка минута? Когато любовта се тече във вените ви? Когато мисъл за нея влезе в главата ви? Когато тя няма вече да мълчи? Когато ще съобщи за себе си, каквото и да става? Когато спре да си изстъргва краката или да заеква? Когато отвори устата си широко и обяви себе си, така че всички да чуят? Когато казва:

„Вижте, Аз съм любовта. И ще се разлея навсякъде. Повече няма да бъда възпирана. Аз съм любовта и аз съм любовта за да се изразя. Аз се изразявам сега. Аз се изразявам от сърцето ви. По-добре свикнете с това. Ще говоря. Излизам напред ненарушена. Излизам напред за да съобщя за себе си. Ще пея песента си навсякъде. Ще я пея високо и ще я пея меко. Ще нося мелодията на любовта. Аз съм любова от вашето сърце и съм ясна. Сега вие ще ме забележите. Аз ще превзема живота ви и аз ще превзема света. Аз съм любовта изобилна и аз ще изобилствам. Ще избягам с вас. Вземам ви със себе си на това любовно приключение. Дръште си шапката.”

И така говореше любовта в сърцето ви. Сега вие трябва само да гледате как любовта се разлива от сърцето ви и се разлива от устните ви, през цялото време, разливайки се от Рая.

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2007

Превод: Ваня Тонева