Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Бог ви обича

Райско писмо #2551, публикувано на 19.11.2007

Бог каза:

Накиснах ви в любовта Си. Къпя ви в любовта Си. Давя ви в любовта Си, и, така, вие сте способни да дишате по-добре. Вече няма нужда да задържате дъха си. Сега живеете дъха си. Няма опасност, и така сега вие можете да вдишвате дълбоко от въздуха и любовта, с които ви обграждам. Сега можете да разширите дробовете и сърцето си, и чувството си за мир. Любовта пречиства въздуха, който дишате. Любовта пречиства всичко. Любовта пречиства всичко. Любовта е Великата Пречиствателка. И всичката любов е Моя. Тя се излъчва от Мен, по начина по който светлина се излъчва от слънцето. И така, Аз пречиствам сърцето ви с любовта Си. Моята любов е вана от любовни мехурчета и вие се киснете в любовта Ми. Вие плувате във водите на любовта Ми. Аз ви обвивам в любовта Си и така Аз ви разкривам на света. Покрити в любовта Ми, вие сте разкрити. Уединени в любовта Ми, вие сте разкрити. Разкрийте Ме. Разкрийте Ме.

Първо трябва да се разкриете на себе си. Задръстили сте пистите си с толкова много мислене и тревожене. Задържате дъха си, сякаш над вас е надвиснала опасност. Вие сте задоволени в любовта Ми. Сега знайте за изобилието на любовта Ми, в което сте повити. Имайте любовта Ми и знанието за нея, защото сърцето Ми е пълно с любов и Аз я давам на вас. Аз изливам цялата Си любов върху вас. Тя се просмуква в сърцето ви.

Колкото повече от любовта Ми приемате, толкова повече се издига духът ви.

Няма нещо, което да трябва да правите, за да спечелите любовта Ми, освен да я приемете. Не се въздържайте да приемете любовта Ми. Приемете я със сърцето си, широко отворено. Приемете цялата ми любов, както я изливам върху ви. Нищо не Ме кара да спра. Бъдете възприемчиви към любовта Ми. Бъдете предразположени към любовта Ми и след това ще бъдете много силни в любовта Ми. Да, бъдете предразположени към любовта. Хвалете се в любовта Ми, докато можете само да извикате „Бог” така както може да извикате „Чичо” в един рунд борба, в който отстъпвате.

Колко фриволно, че ще влезете в битка с любовта Ми, все пак измисляте всякакви причини защо не заслужавате любовта Ми. Вие излизате от пътя си, за да докажете недостойност, да я установите, да убедите себе си в нея. Майка ви не ви ли е учила да приемате подаръци а благоволение? Не е за вас да определяте граници за Моята любов. Аз не поставям такива. Защо вие?

Приемете Моята напълно-оперена любов. Приемете я всичката. След това няма да сте лакоми за любов. Ще бъдете преситени с нея. А какво става, когато сте преситени? Вие позволявате едно преливане и така давате любовта, дадена на вас да се разлее по света. Скоро вие пръскате всички с любовта Ми. Скоро всички пръскат всички с любовта Ми. Колко е забавно. Представете си радостта Ми, когато давам любов темпераментна, знаейки, че тя няма край. Нека напълним Земята с любов, така както можем да напълним плувен басейн.

Нека потопим всички сърца в дълбините на любовта. Входът към любовта е в Моето сърце и Аз го оставям отворено. Ще направите ли същото? Ще дойдете ли всички в сърцето си? Ще свалите ли портите от сърцето си? Ще отворите ли широко сърцето си, така че да не се бърка изобилието и силата на любовта, която се излъчва от Сърцето на Бога във вас? Давайте любов без значение какво си мислите, че сте. Просто я давайте. Закачете шапката си, възлюбени, и давайте любов.

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2007
Превод: Ваня Тонева