Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Alati kirkkaana loistava tähti Kirjeitä taivaasta 2538

Kirjeitä Taivaasta 2538 Alati kirkkaana loistava tähti

Julkaisupäivä marraskuun 6. 2007

Pysytelkää lähelläni, Rakastetut. Kanna sydämessäsi ja mielessäsi tietoisuutta Minusta. Muistuta itseäsi Minun alituisesta läsnäolostani. Muistuta itseäsi, että Me olemme aina yhdessä ja että erillisyyttä ei ole. Pidä minua kuin sytytettynä kynttilänä tai taskulamppuna, jotta näkisit paremmin. Minun läheisyydessäni, niin tietoisuudessasi kuin todellisuudessa, sinä vahvistut ja kirkastut. Et ole koskaan yksin. Yksinoleminen ei ole edes mahdollisuus.

Tiedä Kenen rakkautta kannat. Tunne Kenen rakkauden ympäröimänä olet. Tiedä Kenen rakkaus olet, lujasti kiinnittynyt, varasto, astia

Sinä olet kaunis läsnäolo Minun sydämessäni. Ei ole mitään miltä sinua pitäisi suojella, pidän silti Itseäni sinun sisimmässäsi, jotta voisit tuntea Minun läheisyyteni turvan itsessäsi. Sinä tulet tuntemaan minun alati-läsnäolevuuteni. Minä olen sinun elämässäsi. Minä olen Sinun elämäsi.

Minä olen enemmän kuin Seuralainen. Ajattelen, että on paikkansapitävää sanoa sinun seuraavan Minua. Sinä saatat minua. Sinä olet Minun kanssani aina. En koskaan unohda sinun olemassaoloasi ja Minulle näyttelemääsi osaa. En koskaan unohda, mitä merkitset Minulle ja Luomakunnalle. En ole koskaan ilman sinua.

Sinä olet maan päälle asetettu tähti. Sinä olet Minun tähteni. Sinä olet valtava määrä kirkasta valoa. Sinä toivotat tervetulleeksi uuden sivilisaation auringonkoiton, sen joka on luotu horjumattomasta uskosta. Uusi sivilisaatio on rakennettu itsestään selvästä rakkaudesta, pysyvästä rakkaudesta ja rakkauden herruudesta. Tämä on ylösnousemus, rakastetut. Sinä ylösnouset rakkauteen.

Maailma ei tule olemaan entisensä, koska sinä tulet ylösnousemaan rakkauteen. Sinä tulet ratsastamaan rakkaudella kuin valkealla pilvellä. Rakkaus tulee olemaan taikamattosi, jolla voit lentää kaikkialle. Nojaa rakkauteen ja tulet lentämään. Olet jo lentänyt Minun sydämeeni. Minun kanssani nouset taivaaseen. Sinun nousemisesi on tietenkin kuvittelua, sillä olet aina ollut ylösnoussut. Se johtui vain siitä, että ajattelit tarvitsevasi jotain voidaksesi nostaa maan korkeuksiin. Se oli sinun älysi virhe. Sinä ajattelit jotain puuttuvan. Sinä luulit itsesi olevan kateissa ja nyt löydät itsesi sieltä missä olet aina ollut, alati kirkkaasti loistavana tähtenä.

On kuin kaikki olisivat vaihtaneet vanhat roolinsa uusiksi. Enää ei ole mitään huonojen tuntemusten kaltaista. Epäilystä ei enää ole olemassa. Tunteet, joihin olet tottunut - et enää löydä niille mitään syytä. Niiden aika on ohi. Rauha vallitsee sydämessäsi. Sinä näet Jumalan kasvot edessäsi. Sinä näet rakkauden valon kaikkiala missä kuljet. Jumala on alati läsnä. Siksi rakkaus on aina läsnä. Maailma sellaisena kuin sen tunnet, tulee muuntumaan rakkaudeksi. Rakkaudesta tulee vallitsemaan yhteisymmärrys. Se on jo tullut hyväksytyksi. Se, mikä ei ole rakkaudesta lakkaa olemasta. Se, mikä ei ole rakkaudesta tulee häviämään Maan päältä koska sillä ei ole mitään tarkoitusta. Siinä ei koskaan ollut ollutkaan, ja nyt sinä tiedät että Minä olen se tarkoitus ja että Minä olen hyvin ymmärtäväinen.

Sinun tulee pitää kiinni rakkaudesta, ja sinun tulee tehdä siitä soihtu kannettavaksesi. Sinä olet todellakin valonkantaja. On aivan varmaa että kantamasi valo valaisee maailmaa loputtomasti. Sinun kätesi ei tule koskaan väsymään rakkauden valon kannattelemiseen kaikkien nähtäväksi. Sinä kannat Minua ympäriinsä, etkä enää tunne taakka harteillasi.

Welcome!!! Is so great to

Welcome!!!
Is so great to have heavenletters in a such special language as finnish.
Tank you angel

It is thrilling, Yuri. And

It is thrilling, Yuri. And you know that is how I feel about your translations into Catalan as well.

It is all a dream come true.